【序号】1 【书名】Frying technology and practices 【作 者】Gupta, M. K.; Warner, K.; White, P. J. 【出版项】AOCS Press, 2004 【ISBN号】1893997316, 9781893997318 【原书定价】$124 【主题词】frying 【参考文献格式】Gupta, M. K.; Warner, K.; White, P. J. (2004). Frying technology and practices. Boca Raton: CRC Press.
【序号】2 【书名】Lipid Technologies and Applications 【作 者】 Gunstone, E. D., Padley, F. B. 【出版项】Marcel Dekker, 1997 【ISBN号】0824798384 【原书定价】$182 【主题词】lipid technology 【参考文献格式】Gunstone, E. D., Padley, F. B. (1997). Lipid Technologies and Applications. Marcel Dekker: New York.
【序号】3 【书名】Bailey's Industrial oil and fat products 【作 者】 Shahidi, F. 【出版项】Wiley Interscience, 2005 【ISBN号】0849320232, 9780849320231 【原书定价】$222 【主题词】食品 【参考文献格式】Shahidi, F. (2005). Bailey's Industrial oil and fat products. Wiley Interscience: New York.