【作者】:Ingrid Halle, Gerhard Jahreis, Martina Henning, Peter Köhler and Sven Dänicke
【题名】:Effects of dietary conjugated linoleic acid on the growth performance of chickens and ducks for fattening and fatty acid composition of breast meat
【期刊】Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
【年、卷、期、起止页码】:2012, Volume 7, Number 1, 3-9,
【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-011-0749-5
【序号】:2
【作者】:Gabriele Näumann, Ellen Mahrt, Anke Himmelreich, Arne Mohring and Heike Frerichs
【题名】:Traces of contamination–well preserved in honey Investigation of veterinary drugs and American foulbrood in honeys of global origin
【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
【年、卷、期、起止页码】:2012, Volume 7, Number 1, 35-43,
【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-011-0750-z
【序号】:3
【作者】 Dimitrios S. Lenas, Dimitrios J. Triantafillou, Soumela Chatziantoniou and Cosmas Nathanailides
【题名】:Fatty acid profile of wild and farmed gilthead sea bream (Sparus aurata)
【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
【年、卷、期、起止页码】2011, Volume 6, Number 4, 435-440,
【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-011-0695-2
【序号】:4
【作者】:Gerhard Flachowsky, Martin Hünerberg, Ulrich Meyer, Dietmar R. Kammerer, Reinhold Carle, Miriam Goerke and Meike Eklund
【题名】:Isoflavone concentration of soybean meal from various origins and transfer of isoflavones into milk of dairy cows
【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
【年、卷、期、起止页码】:2011, Volume 6, Number 4, 449-456,
【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-011-0702-7
【序号】:5
【作者】:
Igor Pravst and Katja Žmitek
【题名】:The coenzyme Q10 content of food supplements
【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit