仪器信息网APP
选仪器、听讲座、看资讯

再另外求助5篇外文文献,谢谢!

  • trueyeoman
    2012/04/15
  • 私聊

文献检索-互助

  • 悬赏金额:10积分状态:已解决
  • 【序号】:1

    【作者】: Otniel Freitas-Silva, Alessandra Teixeira, Flávio Quitério da Cunha, Ronoel Luiz de Oliveira Godoy and Armando Venâncio

    【题名】:Predominant mycobiota and aflatoxin content in Brazil nuts

    【期刊】Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit

    【年、卷、期、起止页码】: 2011, Volume 6, Number 4, 465-472,

    【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-011-0703-6

    【序号】:2

    【作者】: Hygienische und mikrobielle Beurteilung von Tattoo- und Make-Up-Farben

    Andreas Baumgartner and Sylvia Gautsch

    【题名】:Hygienic-microbiological quality of tattoo- and permanent make-up colours

    【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit

    【年、卷、期、起止页码】: 2011, Volume 6, Number 3, 319-325,

    【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-010-0636-5

    【序号】:3

    【作者】 Gulsun Özyurt, Ali Serhat Özkütük and Abdurrahman Polat

    【题名】:Capability of the rosemary (Rosmarinus officinalis) extract on the oxidative stability of cooked sea bream (Sparus aurata) during frozen storage

    【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit

    【年、卷、期、起止页码】2011, Volume 6, Number 2, 167-174,

    【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-010-0624-9

    【序号】:4

    【作者】: Nuray Erkan, Şehnaz Yasemin Tosun, Şafak Ulusoy and Gonca Üretener

    【题名】:The use of thyme and laurel essential oil treatments to extend the shelf life of bluefish (Pomatomus saltatrix) during storage in ice

    【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit

    【年、卷、期、起止页码】:2011, Volume 6, Number 1, 39-48,

    【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-010-0587-x

    【序号】:5

    【作者】: Bülent Ergönül and Akif Kundakçı

    【题名】:Microbiological attributes and biogenic amine content of probiotic Turkish fermented sausage

    【期刊】:Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit

    【年、卷、期、起止页码】:2011, Volume 6, Number 1, 49-56,

    【全文链接】:DOI: 10.1007/s00003-010-0584-0

yilai1002 2012/04/15

1111111111

0
0
0
0
0
    +关注 私聊
  • trueyeoman

    第6楼2012/04/15

    谢谢,请收积分。

0
猜你喜欢最新推荐热门推荐更多推荐
举报帖子

执行举报

点赞用户
好友列表
加载中...
正在为您切换请稍后...